Ohjelmistoyrittäjien kotisivut siirtyvät hyödyntämään ite wikin yrityshakua!

Ohjelmistoyrittäjät Ry vastaanottaa jatkuvasti kyselyjä erilaisiin tarpeisiin vastaavista ohjelmistokumppaneista, ja kyselyt pyritään ohjaamaan eteenpäin sopiville jäsenille. ite wikin haku tarjoaa nyt Ohjelmistoyrittäjän kotisivuilla konkreettisen välineen ohjelmistokumppanien luokitteluun ja löytämiseen.

Jäsenet esitellään tutulla jäsenistö-sivulla, jolle yhdistyksen jäsenet näyttävä hakutulos nostetaan suoraan iframen avulla ite wikistä.

Ohjelmistoyrittäjät ry:tä ja ite wikiä yhdistää tavoite suomalaisten yritysten kilpailukyvyn, sekä avoimuuden ja ketteryyden lisäämisestä yhteiskunnassa. Usein juuri ohjelmistoyritykset ovat ajamassa sekä digitaalista että kulttuurista transformaatiota eri toimialoilla.

Lue koko artikkeli tästä!