Sisältömarkkinointi: It-alan markkinointiväki listasi parhaat markkinointiväylät

Sisältömarkkinointi ja julkaisujen sosiaalisessa mediassa jakaminen synnyttävät liikennettä, mutta aiheuttavat myös päänvaivaa markkinoinnin toteuttajille.

Mistä julkaisualustoista ja kanavista saa parhaan lisäarvon ohjelmistoalan ammattilaisten mielestä? Kysyimme asiaa it-alan myynti- ja markkinointivastaavilta Sisältömarkkinointi 2017 -tapahtumaa (17.3)  edeltävässä kyselytutkimuksessa. Julkaisemme nyt “snake peekin” tutkimustuloksiin b2b-kentän tärkeimpien sosiaalisten medioiden, eli FacebookinTwitterinLinkedinin ja Google+:n osalta.

Mainittakoon, että lähes kaikki vastaajat edustavat b2b-ohjelmistoyrityksiä ja vastauksia kertyi keskimäärin 70 kappaletta per kysymys.   Kysyimme osallistuneilta asteikolla yhdestä kymmeneen, kuinka tärkeässä roolissa seuraavat kanavat ja julkaisutyypit ovat myynti- ja markkinointiprosessissanne?

Lue tulokset tästä!