Kategoria


Analytiikka

Sofokus muotoilee asiakkaidensa liiketoiminnan alustatalouden aikaan

Sofokus muotoilee asiakkaidensa liiketoiminnan alustatalouden aikaan

Sofokus keskittyy muotoilemaan asiakkaidensa liiketoimintaa alustatalouden aikaan luoden epäreilua kilpailuetua, jopa disruptoiden markkinaa. Sofokus tuottaa modernin liiketoimintakonseptin selkärangaksi moderneja pilvipalveluita. Sofokus yhdistää liiketoiminnan, data-analytiikan, asiakaslähtöisen designin, ohjelmistokehityksen ja jatkuvan ylläpidon auttaakseen asiakkaidensa liiketoimintaa kehittymään tavanomaista paremmaksi. Sofokus on ite wikin markkinointiviestinnän asiakas Sofokuksen ite wiki-profiili Sofokuksen referenssejä ite wikissä Sofokuksen bloggauksia ite wikissä Ite wikin..
Starcut – award winning technology company

Starcut – award winning technology company

Starcut tarjoaa palvelumuotoilu-, mobiili- ja web-kehitys-, sekä pilvi- ja ylläpitopalveluja. Starcutilla on pitkä kokemus ja näkemys erityisesti mobiilipalveluiden kehittämisestä. Starcutilla puhutaan selkeästi, eikä verhota asioita teknologiajargonin taakse, saati upoteta viikkoja pitkiin palvelumuotoiluprosesseihin. Starcut ratkaisee osaamisellaan liiketoimintahaasteet yhdessä asiakkaidensa kanssa, oli lopputulema sitten verkkopalvelu, mobiilisovellus, chatbot tai koneoppimisratkaisu. Starcut on ite wikin asiakas markkinointiviestinnässä Starcutin ite..
Basware – taloushallinnon tulevaisuus

Basware – taloushallinnon tulevaisuus

Basware auttaa yrityksiä automatisoimaan ja yksinkertaistamaan tärkeimpiä talousprosesseja, parantaen niiden hallinnan tehokkuutta ja kassavirran hallintaa. Baswaren tuotteilla voit tehostaa mm. hankinnasta maksuun prosessia, myyntilaskujen lähetystä ja ostolaskujen vastaanottoa. Baswaren analytiikkakompetenssien avulla yritykset pystyvät parantamaan ennustettavuutta ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Basware on ite wikin asiakas markkinointiviestinnässä.​​​​​​​ Baswaren ite wiki-profiili Baswaren referenssejä ite wikissä Baswaren bloggauksia ite wikissä..
Cinia – tietoturvallisen ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayritys

Cinia – tietoturvallisen ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayritys

Cinia toteuttaa asiakaskohtaisia ratkaisuja teollisuuteen, terveys- ja hyvinvointialalle ja julkishallintoon. Cinian vahvuus tietojärjestelmien kehittämisessä on korkea laatu ja tinkimätön toimintatapa. Yrityksen tausta kriittisistä sovelluksista on koulinut Cinialaiset varmistamaan suorituskyvyn ja tietoturvan kaikissa tilanteissa. Cinia parantaa asiakkaidensa asiakaskokemusta, automatisoi rutiineja, modernisoi toimintoja ja varmistaa kriittisten toimintojen vakauden. Cinian asiakkaina on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin yrityksiä. Ite..
Fraktio – Verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten rakennusta ihmiset edellä

Fraktio – Verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten rakennusta ihmiset edellä

Fraktio on osaajiensa näköinen ja tekijöidensä omistama web-sovelluksiin erikoistunut ohjelmistotalo. Fraktio kehittää asiakkaidensa verkkopalvelut ideasta ylläpitoon. Laajasti verkostoitunut ja pidetty Fraktio antaa asiakkailleen näkemystä, innostusta, suunnittelua ja toteutusta. Kuten Fraktiolaiset sen itse sanovat, “Olemme kovia tekijöitä pehmeillä arvoilla”. Ite wiki on Fraktion pitkäaikainen kumppani markkinointiviestinnässä. Fraktion ite wiki-profiili Fraktion referenssejä ite wikissä Fraktion bloggauksia ite..
Wapice – Teollisuuden myynnin tehostamista ja matkalippu IoT:n maailmaan

Wapice – Teollisuuden myynnin tehostamista ja matkalippu IoT:n maailmaan

Wapice on teollisuusyritysten digitalisaatio- ja teknologiapartneri, joka on palkittu valtakunnallisella yrittäjyyspalkinnolla. Wapicen liiketoiminnan ytimen muodostavat asiakkaille räätälöidyt projektit, joiden lisäksi yritys kehittää pilvipalvelupohjaisia tuotteita: IoT-TICKET, SUMMIUM ja ECOREACTION. Wapice on ite wikin monivuotinen asiakas markkinointiviestinnässä. Wapicen ite wiki-profiili Wapicen referenssejä ite wikissä Wapicen bloggauksia ite wikissä Ite wikin blogimediaan toteutettuja artikkeleita IoT-palvelun proof of concept..
Tieto – Suomen suurin ohjelmistotalo

Tieto – Suomen suurin ohjelmistotalo

Tieto arvioi informaation olevan tulevaisuudessa suurin, jatkuvasti kasvavan yhteiskunnallisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaja. Tieto Oyj on Suomen suurin ohjelmistotalo, jonka tavoite on datakeskeisen maailman mahdollisuuksien hyödyntäminen ja lisäarvon tuottaminen niin yksilöille, organisaatioille kuin yhteiskunnallekin.Tieto käyttää ohjelmisto- ja palveluosaamistaan luodakseen ratkaisuja, jotka helpottavat miljoonien ihmisen arkea Tiedon, tai tämän asiakkaiden loppukäyttäjinä. Tieto on ite wikin asiakas..
Mindtrek IoT Eventin järjestäminen

Mindtrek IoT Eventin järjestäminen

Ite wiki järjesti Mindtrekin IoT Eventin vuonna 2016. Vastasimme ohjelman ja puhujien organisoinnista, markkinoinnista, sekä sponsoripakettien myynnistä. Tamperetalolla järjestetyssä tapahtumassa esiintyivät mm. Konecranesin, Elisan, Digian Ambientian, Industryhackin ja Cinian edustajat. Mindtrekissa mukana olivat myös kaikkien Suomen suurimpien kaupunkien johtajat ja pääesiintyjänä toimi Cyborg Artisti Neil Harbisson. Kuvia tapahtumasta Aiheesta muualla Mindtrekin kotisivut Muita referenssiasiakkaita
Easyfairs – ICTexpo, IT Pro ja Ecommerce it-alan tapahtumien mediakumppanuus

Easyfairs – ICTexpo, IT Pro ja Ecommerce it-alan tapahtumien mediakumppanuus

Ite wiki on toiminut Easyfairsin järjestämien it- ja digitaalisen kaupanalan johtavien tapahtumien ICTexpon, ITpron, sekä Ecommercen mediakumppanina. Kumppanuuteen ovat sisältyneet tapahtumien ennakkomarkkinointi sosiaalisen median raportointi tapahtumista, esiintymiset, sekä sponsoreiden esittelyt digitaalisessa muodossa sekä ite wikin hakua, että blogimediaa hyödyntäen. Esimerkkejä tapahtumasisällöistä: Ecommerce + Shop Tech 2018 etsii ratkaisuja kaupan murrokseen asiakaskokemuksen ja kansainvälistymisen ympäriltä Esittelyssä..
Business Finland – Cleantech-vientiyritysten sisältömarkkinointi The Technology Mediassa

Business Finland – Cleantech-vientiyritysten sisältömarkkinointi The Technology Mediassa

Ite wikin Business Finlandille toteuttamassa hankkeessa esiteltiin 14 lupaavaa Cleantech-vientiyritystä laadukkaiden artikkeleiden muodossa mukana olevien yritysten viennin edistämiseksi. Artikkelit julkaistiin ite wikin blogimedian kansainvälisessä versiossa, The Technology Mediassa. Artikkelit toteutettiin haastattelemalla valittujen yritysten edustajia ja kohdentamalla markkinointia suoraan kohdemarkkinaan ja sopivan profiilin henkilöille. Artikkelit saavuttivat keskimäärin yli 800 lukukertaa ja asiakaspalautteet mukana olleilta yrityksiltä olivat..