Kategoria


Ohjelmistokehitys

Sofokus muotoilee asiakkaidensa liiketoiminnan alustatalouden aikaan

Sofokus muotoilee asiakkaidensa liiketoiminnan alustatalouden aikaan

Sofokus keskittyy muotoilemaan asiakkaidensa liiketoimintaa alustatalouden aikaan luoden epäreilua kilpailuetua, jopa disruptoiden markkinaa. Sofokus tuottaa modernin liiketoimintakonseptin selkärangaksi moderneja pilvipalveluita. Sofokus yhdistää liiketoiminnan, data-analytiikan, asiakaslähtöisen designin, ohjelmistokehityksen ja jatkuvan ylläpidon auttaakseen asiakkaidensa liiketoimintaa kehittymään tavanomaista paremmaksi. Sofokus on ite wikin markkinointiviestinnän asiakas Sofokuksen ite wiki-profiili Sofokuksen referenssejä ite wikissä Sofokuksen bloggauksia ite wikissä Ite wikin..
Starcut – award winning technology company

Starcut – award winning technology company

Starcut tarjoaa palvelumuotoilu-, mobiili- ja web-kehitys-, sekä pilvi- ja ylläpitopalveluja. Starcutilla on pitkä kokemus ja näkemys erityisesti mobiilipalveluiden kehittämisestä. Starcutilla puhutaan selkeästi, eikä verhota asioita teknologiajargonin taakse, saati upoteta viikkoja pitkiin palvelumuotoiluprosesseihin. Starcut ratkaisee osaamisellaan liiketoimintahaasteet yhdessä asiakkaidensa kanssa, oli lopputulema sitten verkkopalvelu, mobiilisovellus, chatbot tai koneoppimisratkaisu. Starcut on ite wikin asiakas markkinointiviestinnässä Starcutin ite..
Cinia – tietoturvallisen ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayritys

Cinia – tietoturvallisen ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayritys

Cinia toteuttaa asiakaskohtaisia ratkaisuja teollisuuteen, terveys- ja hyvinvointialalle ja julkishallintoon. Cinian vahvuus tietojärjestelmien kehittämisessä on korkea laatu ja tinkimätön toimintatapa. Yrityksen tausta kriittisistä sovelluksista on koulinut Cinialaiset varmistamaan suorituskyvyn ja tietoturvan kaikissa tilanteissa. Cinia parantaa asiakkaidensa asiakaskokemusta, automatisoi rutiineja, modernisoi toimintoja ja varmistaa kriittisten toimintojen vakauden. Cinian asiakkaina on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin yrityksiä. Ite..
Fraktio – Verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten rakennusta ihmiset edellä

Fraktio – Verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten rakennusta ihmiset edellä

Fraktio on osaajiensa näköinen ja tekijöidensä omistama web-sovelluksiin erikoistunut ohjelmistotalo. Fraktio kehittää asiakkaidensa verkkopalvelut ideasta ylläpitoon. Laajasti verkostoitunut ja pidetty Fraktio antaa asiakkailleen näkemystä, innostusta, suunnittelua ja toteutusta. Kuten Fraktiolaiset sen itse sanovat, “Olemme kovia tekijöitä pehmeillä arvoilla”. Ite wiki on Fraktion pitkäaikainen kumppani markkinointiviestinnässä. Fraktion ite wiki-profiili Fraktion referenssejä ite wikissä Fraktion bloggauksia ite..
Wapice – Teollisuuden myynnin tehostamista ja matkalippu IoT:n maailmaan

Wapice – Teollisuuden myynnin tehostamista ja matkalippu IoT:n maailmaan

Wapice on teollisuusyritysten digitalisaatio- ja teknologiapartneri, joka on palkittu valtakunnallisella yrittäjyyspalkinnolla. Wapicen liiketoiminnan ytimen muodostavat asiakkaille räätälöidyt projektit, joiden lisäksi yritys kehittää pilvipalvelupohjaisia tuotteita: IoT-TICKET, SUMMIUM ja ECOREACTION. Wapice on ite wikin monivuotinen asiakas markkinointiviestinnässä. Wapicen ite wiki-profiili Wapicen referenssejä ite wikissä Wapicen bloggauksia ite wikissä Ite wikin blogimediaan toteutettuja artikkeleita IoT-palvelun proof of concept..
City Dev Labs – Urbaani ohjelmistotalo pitkällä historialla

City Dev Labs – Urbaani ohjelmistotalo pitkällä historialla

City Dev Labs hyödyntää ketterän kehityksen menetelmiä ja avoimen lähdekoodin teknologioita asiakkaidensa verkkopalvelujen suunnittelussa ja toteuttamisessa. City Dev Labsin ydinosaamista ovat erilaiset asianhallintajärjestelmät, ohjelmistokehitys, verkkosivut ja mobiilisovellukset. City Dev Labs (entinen W3 Group) on ite wikin pitkäaikainen asiakas markkinointiviestinnässä. Lisäksi olemme olleet mukana kouluttamassa ja ideoimassa City Dev Labsin omaa digitaalista viestintää. ”Lähdimme ite wikin..
Solinor – Hyvät jutut syntyvät intohimosta!

Solinor – Hyvät jutut syntyvät intohimosta!

Digitalisaation ammattilaisen Solinorin ja ite wikin yhteistyö viestinnässä on jatkunut jo yrityksemme alkuajoista lähtien. Solinor rakentaa loistavia digitaalisia palveluita ja on asiakkaidensa luotettu kumppani digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Solinorin asiakkaat eivät tyydy keskinkertaiseen, vaan tähtäävät huipulle. Solinorilla nähdään, että hyvät jutut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat oikein – liiketoimintaa, designia ja teknologiaa sopivasti yhdistäen. Solinorin..
Tieto – Suomen suurin ohjelmistotalo

Tieto – Suomen suurin ohjelmistotalo

Tieto arvioi informaation olevan tulevaisuudessa suurin, jatkuvasti kasvavan yhteiskunnallisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaja. Tieto Oyj on Suomen suurin ohjelmistotalo, jonka tavoite on datakeskeisen maailman mahdollisuuksien hyödyntäminen ja lisäarvon tuottaminen niin yksilöille, organisaatioille kuin yhteiskunnallekin.Tieto käyttää ohjelmisto- ja palveluosaamistaan luodakseen ratkaisuja, jotka helpottavat miljoonien ihmisen arkea Tiedon, tai tämän asiakkaiden loppukäyttäjinä. Tieto on ite wikin asiakas..
Easyfairs – ICTexpo, IT Pro ja Ecommerce it-alan tapahtumien mediakumppanuus

Easyfairs – ICTexpo, IT Pro ja Ecommerce it-alan tapahtumien mediakumppanuus

Ite wiki on toiminut Easyfairsin järjestämien it- ja digitaalisen kaupanalan johtavien tapahtumien ICTexpon, ITpron, sekä Ecommercen mediakumppanina. Kumppanuuteen ovat sisältyneet tapahtumien ennakkomarkkinointi sosiaalisen median raportointi tapahtumista, esiintymiset, sekä sponsoreiden esittelyt digitaalisessa muodossa sekä ite wikin hakua, että blogimediaa hyödyntäen. Esimerkkejä tapahtumasisällöistä: Ecommerce + Shop Tech 2018 etsii ratkaisuja kaupan murrokseen asiakaskokemuksen ja kansainvälistymisen ympäriltä Esittelyssä..
Business Finland – Cleantech-vientiyritysten sisältömarkkinointi The Technology Mediassa

Business Finland – Cleantech-vientiyritysten sisältömarkkinointi The Technology Mediassa

Ite wikin Business Finlandille toteuttamassa hankkeessa esiteltiin 14 lupaavaa Cleantech-vientiyritystä laadukkaiden artikkeleiden muodossa mukana olevien yritysten viennin edistämiseksi. Artikkelit julkaistiin ite wikin blogimedian kansainvälisessä versiossa, The Technology Mediassa. Artikkelit toteutettiin haastattelemalla valittujen yritysten edustajia ja kohdentamalla markkinointia suoraan kohdemarkkinaan ja sopivan profiilin henkilöille. Artikkelit saavuttivat keskimäärin yli 800 lukukertaa ja asiakaspalautteet mukana olleilta yrityksiltä olivat..